2013年2月26日星期二

kjølig sommer med Nike Air Max 95

Smiing lærling trainee smiing lærlinger faktisk, hva er ikke, for å bli fortsatt veldig enkelt, hver ti Hom, i utgangspunktet gjør et våpen økte fra 0 til 2, billige nike sko beregnet fra 0 l til 10, trenger du bare å gjøre 20 minimumsnivået våpen du kan eie materialer og energi, bare for å møte dette kravet.

Snart dukket en av 20 jern sverd i sko nettbutikk pakke, nike smiing drift jevnt steg til 10, ble forfremmet til smiing lærling. Som lavt nivå markedsføring, i utgangspunktet er det ingen problemer, til senior opprykk, kan du støte på noen vanskelige oppgaver du må fullføre bare ferdig nike bli yrkesmessig oppgaver, for å kunne bli forfremmet.

20 bar en jern sverd kaster butikker, en endring på mer enn 10 sølv, er nike free run faktisk en en vanlig jern sverd kan bare selge 50 mynter, men hvis det er en sjanse til å gjøre 20% eller 4% Trenger du å lage en liten, fortsatt kunne bli solgt for en sølv og 5 sølvmynter, nike 20 en jern sverd, bare fire små trenger er en 20% sjanse, 4% sjanse for å produsere den beste små jern sverd, er et nei.

没有评论:

发表评论