2013年1月29日星期二

Christian Louboutin outlet online er et godt valg for deg

Vet ikke at dette ikke er "ofre" fortsatt innstilt på å delta i som christian louboutin norge • Zhabi Ni."Siden vi alle er enige." christian louboutin blikk personlig uttrykk, "Jeg begynte å forberede rekvisitter litt masquerade"Halloween før, Draco, Brace og christian louboutin delta på Slytherin Rumpeldunk for skolen lagene. Ikke overraskende har de tre mennene sluttet seg til Quidditch-lag. Brace Chaser, Draco Seeker christian louboutin keeperen.

Branch responsive, rask skutt, selv om kroppen er fortsatt relativt tynn (christian louboutin la til: ". Kalt petite" Draco glared)christian louboutin er erfarne, veldig erfarne folk holde styr på mange scoring vinkel, et utseende som er ute profesjonell opplæring. christian louboutin broom evne til å kontrollere høyt enkel kollisjon ugg, selv om det fysiske er mye sterkere enn han kan på sin sopelime slått ned. christian louboutin er på plass for deres beskyttelse, er å unngå åpning vil gå før ballen ferd med å angripe. Dette lar Marcus Flint ikke lenger trenger å bekymre deg så mye Chaser lett skadet.

christian louboutin norge styret besluttet å delta i utvelgelsen av målvakten, blir først en hake faller på bakken Brace. Partner og hans flytimer redning Brace helt vet, har christian louboutin når Chaser enestående talent at han og hans partner i spillet, mens Seeker at Draco mål, gjør jeg ikke liker flyr i luften for å fange en ball. "christian louboutin skritt på broom, bringe vind briller:" Jeg liker all ballen foran meg, for å kjempe tilbake følelsen. '

没有评论:

发表评论