2013年1月30日星期三

dynamiske frisyrer med Nike Air Force Ones kvinner

"Mamma, nike free run sånn rød onkel!" Plutselig brast ut av en liten fyr, lille ansiktet fylt med full av følelser og spenning av farge.Dayton for en liten stund, nike og så sa han: "Mamma, jeg bare så en flamme-formet merke i pannen på den røde onkel, rørte Shame barn pannen mamma! Du sier dette er ikke veldig merkelige ting skjer longchamp? "

nike free run dame nølte og grublet en stund, siden hånd rørte hodet av den lille fyren, temperaturen nike Sophie smilte og sa: "Dette har ikke noe rart store verden, full av underverk, gjør dette merket i pannen på barnet bare tillatt oss ville ikke la andres pannen det? ah, ikke mamma ikke hindre Shame barn som det røde onkel, tross alt, er han virkelig nyttig nike dyktighet og verdig vår baby å tilbe! "

"Denne" nike free sko litt nøling, øyeblikket jeg vet ikke hvordan de skal besvare. Spesielt å se den lille fyren et par ganske fersken Mouzhong blinker med budskap om håp og forventninger Mans, men også ikke har hjerte til å si ordene for å gjøre den lille fyren skuffet trist avvist.

没有评论:

发表评论